IKEA & lite till...

2008-11-28 @ 09:56:18

Jaha så mycket fick jag för att ha laddat plånboken och gjort mig redo för att shoppa!! Kom inte på ett skit att köpa! Snälla hjälp mig?! Vad ska jag ge till Malin?! Köpte en julklapp till Lovis iallafall, fin utdelning, tänkte köpa ca 10 st, köpte 1, bra jobbat PÄRTEN!
Hmm det ska ju vara kul att handla ju, men jag har noll inspiration. (just nu).

Gick iallafall på Ikea, köpte ljus och sånt som alltid går åt. Alicia fick fina vinterkängor utav gulle-mamma. (inte från Ikea) haha. Handlade i Ikea-mat grejen, den obligatoriska Äppelpajen och Vanilj+Rabarber te. MUMS.
Käkade smarring lunch på Chili, så sjukt mycket folk där jämt. Var en sväng inne på H&M, kändes som vi hade precis samma grejer, bara mindre yta hemma!! Köpte saker vi inte har hemma (acc.) Mormor kollade på jackor, men det fanns visst ingen som föll henne i smaken. Sen drog vi till Rusta, de har fasiken precis allt där inne, det är som en kombination av ÖB+Ikea+Spargrisen+en loppis+Chepy. Köpte iallafall en grön lampskärm till sovrummet och batterier (som förmodligen håller 2 minuter) men de skiter jag i för de kostade under 10 spänn, haha.

När vi kom hem snickrade jag upp hyllan jag köpte till Alicia's rum. Och hon blev nöjd. Sen pyntade jag. För när ska jag hinna det? Jobbar fredag, lördag, söndag och måndag. Ja, eller pynta och pynta, bytte de flesta lamporna mot Jul-grejer, stjärnor och stakar och sånt. Blev mysigt. Efteråt satte jag mig i soffan och kollade in mitt "verk" kände mig helt plötsligt som en kärring. Inte som en 24 åring. Inte alls. Börjar jag bli gammal i förtid? Hetsar upp mig en vecka i förväg för att åka till Ikea? Ska det vara så? När vi skulle ut med jobbet för att äta för 2 veckor sedan har jag också förberätt mig ca 1 vecka. Vad fan är det för nått? Vad hände med spontaniteten? Jag börjar bli gammal (jag menar inte att 24 är gammalt, för det är det inte) Men jag börjar bli det. Sitter i slutet av varje sommar och tänker, ja undrar vart vi ska åka nästa sommar? Ja varför inte till en spa kanske? Det har jag hört att äldre människor tycker är mysigt, yngre människor åker till Agia Napa, Ibiza eller Kos, men jag åker mycket hellre till Selma Lagerlövs Spa. De tycker jag e mysigt....not

Nej nu ska jag dra till Maxi med Alicia få lite benträning (med andra ord kuta runt och jaga henne i två timmar, tills man är genomsvett och spyfärdig, tvinga ner henne i kundvagnen så hon tjuter i högan sky, och alla andra glor på mig och undrar vad jag är för en kass morsa) Gud vad jag längar efter nästa barn. Whiee....

Over and out 



Kommentarer
Postat av: Mickan

u are old !

neee:)



Har ni öppet på söndag alltså?hela staden eller vad?tider tack?:)

2008-11-28 @ 16:55:30     URL: http://mickasmicka.blogspot.com
Postat av: thez

men alltså selma lagerlöf var nog den bästa helg jag haft i mitt liv. ja, Kaj och jag har varit där helt underbart, absolut att rekomendera. Ingen pensioners varning där inte...:)



Mikaela, det är julskyltning på söndag stan öppen 12-17

2008-11-28 @ 20:40:01     URL: http://thezis-thez.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0