Im moving out of here......

2009-01-13 @ 15:31:35
Ok, nu är det officiellt, jag FLYTTAR till Hanky!
Min nya adress kommer vara http://hanky.se/SandraLeander

Så himla kul. Kommer numera kunna mobil blogga. Plus läsa ALLA mina älsklings bloggar och messa med allt underbart folk på hanky!
Missa inte att läsa alla mina favvo bloggar där. Listas här nedan;

Wille - <3 http://hanky.se/wille
Dominika - http://hanky.se/Dominika
Fredrik Federlay - http://hanky.se/Federley
Och sist, men absolut INTE minst;
Mattes - http://hanky.se/Ingenjavlaschlager

Haha. Hoppas ni som följer min blogg flyttar med mig.

Jul, nyår och halva januari + mamma på misslyckad middag idag!

2009-01-12 @ 16:02:27

Ungefär så länge kunde jag hålla mig borta. Men nu är jag lixom tvungen att skriva igen. För om man skriver mår man mycket bättre, det har jag märkt.

Ska inte rada upp alla Alicia's julklappar, så mkt tid finns inte, kan däremot ta mig tid oah skriva ner de få saker hon inte fick. A just det, om just du och din dotter (eller vissa söner) vill komma hit och leka med dockor går det bra, ni kan dessutom ta med en 11 vänner, för det finns dockor så det räcker, nu har hon nämligen 13 st. (Och NEJ jag skojar inte!!  Hon har det) Helt sinnesjukt?! Skulle tro det.

Det har hänt ganska mkt saker på dessa veckor, minns knappt hälften som vanligt. Men Jul var iallafall jätte mysigt, startade dagen med lunch hos pappa, fick hemlagad skaldjurspizza och egen pizza sallad, så himla gott. (Och tack och lov så långt man kan komma ifrån julmat). Sen hemma  hos oss med hela familjen, mamma, jag och mormor lagade maten i förväg, som sedan världens underbaraste syster hjälpte mig med innan gästerna kom. Tradionellt Julbord. Massor av julklappar (även många till mig) Whiee. Ska inte låtsas vara mogen och säga att julen är till för barnen, den är till minst lika mkt för MIG. Haha.

Nyår firades med, Anna & Patrik, Johan Åsa & Vera, återigen hemma hos oss. Drack ett (litet) glas champange och blev helt yr i bollen! Har ju trots allt inte druckit en droppe sedan september. (Bara lite försvar)
Men det gick också helt traditionsenligt med fördrink, snittar, varmrätt, efterätt och snacks. Och en hel del alkohol för mina kära gäster. Till 24.00 klädde vi oss varm och gick ut i trädgården, drack den där champangen och kollade på smällare. (Då hade Alicia somnat för länge sedan)

Sofie har flyttat från jobbet. Känns inte kul alls! Höll fan på att börja tjuta på riktigt i lördags när vi jobbade ihop sista gången. Kände mig patetisk och tog mig i kragen. Det är ju bara ett par månader. Varför känns det så jobbigt?!
Ska få en ny, en BM. "No comment" 

Idag har mamma varit här på middag (hon var bjuden kl 12.30), allt gick käpprätt åt helvete. Hade börjar med maten vid 11 snåret, Kyckling i lergryta. Ställde in i ungen vid 11.30, för att sedan kl 12.10 upptäcka att jag inte hade ställt in värme, utan jag hade ställt den förbannade ratten på GLÖDLAMPAN!!!! Den lilla skitsymbolen med glödlampa!! Jag hatar den. Ärligt talat vad finns den för?! Den fyller ingen funktion alls, HÖR NI DET! INGEN!
Okej blev lite arg, men kom underfun med att det inte är hela världen. Ställde om ratten för att sedan ytterligare 15 min senare återigen upptäcka att jag hade ställt ratt-fan fel igen!! Då hade jag ställt skiten på "tina", som råkar vara symbolen brevid VARMLUFT! Men det är lungt mamma knackar på dörren och allt jag hade var, rå potatis, rå kyckling och kalla grönsaker...mmm...*mums* det riktigt vattnas i munnen. 
Kände att gråten var nära, förbannad var jag. Körde iallafall kycklingen halvfärdig i ugnen, tog ut den stekte den klar i stekpannan, koka upp ris och gjorde en sås baserad på rödvin som jag lät kycklingen puttra i och en timma efter utsatt tid avnjöt vi vår middag. Ganska gott trots allt. Men vad har hänt med mig?! Matlagning är ju liksom lite "min grej". Nu kan jag inte ens det längre. 

Dagen ljus: Guldbaggegalan 20.00 i Svt1 med Johan Glans och gissa vem---> BJÖRN <3 
Dagens dimma: Kocken har gått i graven, kanske inte helt, men jag hänger med benet och dinglar över avgrundens kant.
(Med risk för att som vanligt köra med lite drama)


RSS 2.0