Ja vad ska man säga?

2009-07-30 @ 19:28:15
Det regnar, det är soligt, det regnar, det är soligt. Vad är det frågan om?! Är det nån som kan svara på det? Nähe. Kul. Lugn vecka hemma. Har iallafall målat upp 30 liter färg. Ja ni läste rätt 30 liter. Det är 30 mjölkpaket. 30 stycken. Det ni! Jag vill inbilla mig att jag har målat alla brädor/plankor till heeela huset. Men så är antagligen inte fallet. Fast änsålänge vill jag leva i tron att det är så. Låt mig.
 
I måndags var Henke här (Lövet) Hahahahaha jag vet att du gillar att kallas det (innerst inne) hahaha. Han la all våran sten på framsidan. Blev jätte bra!! Slipper man kliva i grus/gegg/lera varje dag. Hela huset har fått en annan "feeling", hajjar ni vad jag menar? =).

Idag har jag varit hos Virre på mat och fika. Vi drog Mcdonalds för hela slanten. Micka och jag åkte och hämtade (I Diana's bil) hon hade startspärr. Tog ett tag att starta kan jag lova. Lite för stolt för att gå in och fråga Diana hur man gjorde dock, haha. Vi kom igång tillslut. Tur det för min mage kurrade. Tror inte jag var ensam om det. Vi satt i Theos rum och skulle göra våran mat beställning, sådär lyckat haha, 5 mammor och 10 barn på typ 6 m2. Hell yeah! Det blev bra iallafall tillslut. Alla som skulle ha mat fick det! =)
 
Nu är man hemma igen. Familjelycka. Jimmy har ryggskott. Det gör att människor blir lite mer trevliga än vanligt. Visste ni det?

Så mycket jag skulle behöva göra. Så mycket jag inte orkar göra. Har tex skjutit upp bio i Linköping med mat och allt tillsammans med Emma i snart 2 veckor. Ska ta tag i det nästa vecka. Jag lovar gumman!! Hör du det, LOVAR! Tummis?

Måla och såga..

2009-07-22 @ 08:05:08
Ja det är ungefär vad mina dagar består av atm. Först målar jag lite, sen sågar jag lite, sen målar jag lite...ja ni hajjar ju.
Det är faktist inte helt tråkigt. Nått som är tråkigt är at det regnar HELA JÄVLA TIDEN!! Det blir en massa onödigt spring som hade kunnat unvikas...in med sågen, ut med sågen, in med sågen...den får typ inte bli blöt. Tror dock inte att sågen är lika känslig som sin matte (Jimmy). Fast åandra sidan är jag en jäkla slarvmajja. Så jag får väl fortsätta bära skit-sågen in och ut resten av veckan.

Vill ge en eloge till världens bästa mamma (ännu en gång). Utan hennes barnvakts hjälp hade vi inte hunnit hälften. Ni som har barn vet vad jag pratar om.
- Mamma får jag måla?
-Nej det går inte gumman, det måste göras ordentligt.
-Jag målar bara lite här på kanten
-Nej säger jag, lyssna nu, du kan inte måla. Mamma gör det.
-Jo jag vill MÅLA!
-Nej säger ja, hoppa lite studmatta eller lek i sandlådan istället.
Mamman vänder sig om och fortsätter måla
Nästa gång jag tittar till Alicia så målar hon på asfalten (med den där lilla stickan man rör om i färgen med).
Fan oxå, på asfalten.
Det kanske går bort? Skrapar lite med foten.
Det går inte bort...skit

Har varit på Kolmården, i lördags med fam Pedersen. Det var trevligt. Nästa gång går vi till Fålehagen. För det roligaste som fanns var att springa runt i skogen (läs dungen brevid gångbanan).
Men ändå kul att komma iväg lite. Drog ett varv i Safariparken. Hade nån mupp i bilen framför som stannde var 5 meter. Även om det inte fanns ett djur i sikte??! Vad kollar man på då lixom? Sten? Gräs? Stockar? Ja de kanske kom från betongen. Ända ursäkten för att betala 295 kr för att kolla på sten. Kanske kunde ha gjort mig en hacka på att sälja lite sten till henne. Har hela framsidan full. Kunde ja har förklarat skillnaden mellan grus och singel för henne. Har nämligen fått det förklarat för mig av Besserwissern. (Kan ju gissa ut själv vem det är) Inte direkt Rocket Science.

Hoppas vi sipper regnet idag nu. Slipper sågen fara ut och in som ett manligt könsorgan i ett kvinnligt könsorgan en sen natt i Red District.
Skrev jag verkligen det där..ja det gjorde jag visst.

Ja det var ju ett spuer roligt inlägg det här, eller hur? Ljug och säg att det var kul. Gör det. Behöver lite uppskattning. Har ju ett stöööört behov av uppmärksamhet. Men det vet ni ju. Har ca 500 bilder i min lilla dator på barnen, har nog lika många på mig själv (bara jag) Strike a pose Ja tack. Nån form av störning. Ska googla det. Kanske är nått "syndrome". Ja vem vet, då kanske jag kan utnyttja det till min fördel och pressa ut lite upmärksamhet ur det med. Eller bara ringa Linda Rosing (mitt favorit hatobjekt) Hon lider ju uppenbarligen av samma grej. Eller hur? Håll med nu. Gört.

Försök hålla er för skratt nu. Resten av dan. Om ni nu ska ha ett ord i åtanke resten av dagen skulle jag vilja att det ordet var Skadeglädje det är ett trevligt litet ord.



...

2009-07-10 @ 18:22:12
It's a beautiful lie
Such a perfect denial

...

2009-07-09 @ 16:02:00
Detta har hänt...(en form av hänt i veckan);

1. Alex Schulman har blivit pappa.
2. Michael Jacksson har dött (det kanske är en större nyhet än ovanstående iof)
3. Det har ösregnat hela veckan
4. Jimmy har köpt ny bil
5. Varit och fotograferat barnen
6. Alicia har dragit ner kraftig på mordförsöken
7. Målat om hemma i Micka's kök
8. Saknat min syster
9. Jenny har inte fått sin bebis (9 dagar över tiden i skrivande stund)
10. Fått reda på att Jimmy inte får nån semester som planerat, kul-jul (1992 ringde och ville ha tillbaka uttrycket kul-jul)
11. Aqua har gjort comeback, ni minns dem va? Barbie girl osv. (skriver bara osv. för att jag inte kommer ihåg nån mer låt en Barbie girl.)

När det regnar som det gör nu tycker jag nästan man kan förvänta sig att folk bloggar, men tydligen inte? Vad fan sysslar ni med då?! Själv börjar jag känna mig smått rastlös. För att inte tala om min dotter!! OMG
Tips på saker att göra i regnet.
1. Spela TV-spel
2. Plocka isär insekter (dock inget för den känslige)
3. Måla eller tapetsera om någons rum
4. Tävla om vem som kan skala en apelsin snabbast
5. Busring (går att utvecka in i det oändliga) 
6. Gå till gymmet (hahahahaha, sure)
7. Anordna en pulkatävling (blir lite mer sport nu när det inte snöar)
8. Göra pärlplattor
9. Städa (eller få syra kastat i ansiktet, typ lika kul)
10. Baka
11. Spela sällkaps spel
12. Möblera om

 Fast ibland behöver man helt enkelt bara ha lite tråkigt, hur ska man annars kunna uppskatta roliga saker?

Fika, det har blivit mycket fika nu sen jag fick Alvin. Det är inte så bra. Jo jag menar fika är ju gott alltså, men man blir ju inte direkt magrare. Inte ens lite. Säger som folk alltid gör...på måndag....på måndag, DÅ ska jag tamig tusan ta tag i detta. Gå på diet, lååånga promenader. På måndag gör jag det...ja menar nu är det ju snart helg, då vill man ju kunna njuta. Fast iof nästa vecka jag har ju ett barnkalas, då får man säkert tårta...och det är ju gott. Kanske ska vänta lite till. Jag tar nästa måndag. Fast då fyller ju Kronprinsessan år och alla som känner mig vet ju vilken sann royalist jag är, måste ju äta Victoria bakelse då. För att fira lixom. Hurra för prinsessan...bye bye beach 2009. Sen är det ju snart Skänningemarken med. Då vill man ju äta munkar. Efter det kommer ju Halloween (GODIS). Sen är vi inne på 1:a advent. Hela december är ju bara en lång väntan på JULBORDET. Nej men efter nyår då...då ska jag ta tag i detta....Here i come beach 2010!!

Heppåre!

Hmm, dax att uppdatera...a skulle tro det...

2009-07-03 @ 13:17:41
Shit så mkt har hänt att jag inte vet vart jag ska börja, så jag skiter i det och kör en härligt blandning, se det som en halvtaskig grogg....det har vi ju alla hävt i oss, eller hur? (Senast i lördags på Harry's faktist)

Mina dagar består mest i att mata min son varpå han kräks på hela mig. Sen ska han ha ny blöja, sova en stund, gråta lite (testa stämbanden). Fast mest tid går åt till att se till att han överlever dagen. Ibland törs jag knappt inte blinka, tänk om jag skulle blinka till lite för länge....då är det kört. På riktigt. Trodde aldrig att min lilla älskade prinsessa skulle bli förvandlad till nått så elakt. Det är som om Fan har flugit i ungen. På riktigt. Hon håller för näsa och mun. Skakar vagnen. Skriker honom i öronen. Slänger hans napp i huvudet på honom. Hon är utstuderat elak. På riktigt.
Jag orkar inte....


En sekundssyskon kärlek. Tvungen att föreviga det. Jag kan läsa hennes tankar. En prinsessa som inte vill dela rampljuset med sin lillebror. "Bebisen" som hon kallar honom. Vi säger Alvin. Hon envisas med "bebisen".


Jag har fyllt 25 år. 25. 25 år. Det känns märkligt. Gammalt. Lyssna på detta; 25 år och två barn mor....ta orden i din mun. 25 år och två barns mor.  Det trodde jag aldrig. Men jag älskar det verkligen. Det trodde jag aldrig.
Mina barn är det finaste som finns. Verkligen. <3

Hade 25-års fest hemma. Underbara fest. Underbara människor. God mat och världens finaste presenter. Ett stort stort tack till er alla som kom. Solen sken på oss också. Hela kvällen. Överförväntan. 

Mat


Jag & Sofie





Therese, Micka & Jag på Harry's


Födelsedagsbarnet ;)


Me

Har hänt en massa andra grejer med, Fast nu orkar jag inte rabbla det. Måste bli bättre på att blogga. Bra terapi. Kommentera mera. (Såg ni nu hur jag försökte gömma det mitt i en mening, hora till mig comments)...Det märktes nästan inte ens va? Haha...patetiskt. 

Til next time...take care...or don't...i don't rly care....

Over and out 

RSS 2.0