Livet leker...

2009-05-29 @ 09:41:39

Träffade Mickisen igår, hon var nere från Örebro. Tog en lunch på Ströget. Mycket trevligt. Även Lii kom med, just hemkommen från Mallis, varit där ett par år nu. Brun som en pepparkaka! Snyggt!

Sen blev det en sväng hemma, städa av det värsta i huset. Fattar inte hur dant det bli på nolltid. Det byggs med Lego i 5 minuter..sen vidare till nästa projekt, "Kojbygge", leka med Barbie, måla vattenfärger och massa annat. Nu kan vi gärna starta sommaren så vi kan vara ute och leka. Lite mindre att plocka undan då!!
Plus att man måste passa den lille hela tiden...så att hon inte mööördar han!

Tack för igår Micka. Var där på kryddparty. Blev bara en kortis så jag kände mig lite stressad. Jimmy's mamma hade Alicia, men orkade inte så länge (hade haft kusinerna hela dagen). Och de var visst pippliga och sjuka.

Idag blir det till att fixa lite presenter till barnkalas, ska till Marre & Maya imorgon, fira 3-års resp. 1-års dagar. Blir mys! Åka en sväng till Vimpelgatan och lämna en påse med. Får inte glömma det idag!!

Vill köpa nya kläder. Fast kanske bäst och vänta tills man har gått ner lite mer. Är väl rätt onödigt att handla nu. Men så sjukt uppiggande!

Fått sjuk noja på en låt med. Inte direkt till Alicia's förtjusning, ungen kan se Emil & Griseknoen filmen 100 gånger i rad, men om jag har en låt på repeat 3 gånger så bryter hon ihop (inget självisk).
Benny Benassi vs. Laurent Wolf - DJ 3D. Grymt bra.

Ska släpa mig ut på promenad med barnen snart, fast jag är så sjukt trött!!! Lilleman har haft en "vaken" natt.

Nån som vet nån bra Optiker? Måste gå rätt snart, ser knappt inget i dessa bågar. Ska köpa linsen med nu till sommaren. Mycket som ska köpas, känns sådär.

På lördagkväll kommer fam Pedersen/Boström hit och äter mat. Känner mig lite trött på grillat så det blir nog Lax i ungen. Om det kan tänkas passa? En personlig favorit! 

Det var förmodligen det tråkigaste inlägget ever. Men jag är inte riktigt på humör idag.


Kärlek....<3

2009-05-28 @ 09:21:33

En vecka fylld av kalas & andra roliga grejer =)

2009-05-24 @ 17:37:19
Fredagen spenderade vi hos "grannen" tillika Jimpas morbror. Han fyllde 50 år & hade stort kalas. Mycket mycket god mat. Har gått ner 4 kilo denna vecka, kan verkligen inte förstå hur?! Med tanke på vad jag äter, McDonalds och fikabröd typ. Nice diet.

Alle har också äntligen fått ha sitt stora kalas! Var faktist väldigt trevligt. Många barn + föräldrar. Glassbuffé och kakor i mängder. Sen utelek =).






Lördagen avslutades på bästa sett, men underbart god mat, underbara vänner och 1 STARKÖL! (Sen fick man ju ta fram pumpjäveln och slänga massa mjölk, men det var så hemskt så det vill jag inte kännas vid)


Sjörövarfabbe <3


Spöket Laban

Kärlek...Saknar min syster så jag håller på att DÖ!!!!!!!!

Kärlek

2009-05-24 @ 17:16:33

Alicia 3 år!!! <3

2009-05-19 @ 11:02:44

Igår fyllde lilla skruttan 3 år! Tiden springer iväg. Och fast man hade lite dåligt samvete igår firade vi iallafall så gott vi kunde! Fick ställa in hennes "släktkalas" men alla har varit här i helgen iallafall, dock i omgångar. Det blev ju lite mycket för Alicia kan man gott säga med en lillebror på fredagen och en födelsedag på måndagen. Men hon har klarat sig rätt bra =).
Men nästa helg blir det kalas av bara sjutton!
På lördag blir det barnkalas, men hennes kompisar och på söndag för släkten. Fast hon redan har fått alla presenter så är det kul att ses och äta tårta, (som hon inte fått nån än) =(.
Men nått paket är kvar, för idag kommer morfar & Ann.

Igår fick hon den största presenten jag sett typ, två kartonger STUDSMATTA! Lyckan var gjort. Just i denna stund är fadern ute i trädgården och installerar. Kan knappt bärga mig till jag ser hennes min när hon kommer hem från dagis och sen det uppställd och klar.  

Hurra min lilla älskling på hennes födelsedag!


Lite kladd kaka från Mikaela gick ner iallafall, precis lika gott som tårta tyckte Alle.


Alvin & Alicia <3

2009-05-19 @ 10:51:26
Är så otroligt lycklig!! I fredags kom han äntligen, den lilla rumpnissen Alvin. Han är så lik sin syster att det är skrämmande, sätter man på honom nått plagg som hon hade när hon var bebis så går det knappt att skilja dem åt.
Alvin näsa är dock lite annorlunda från hennes. Han är så fin min lille prins! <3

Förlossningen gick jätte bra, hade världens bästa syster med mig hela tiden! Åhh vad jag älskar henne!
Åkte in till Linköping vid 9,30 något. Sen gick vi runt och gled lite. Gick upp tillförlossningen och sa att jag tänkte föda barn idag, de trodde nog inte på mig. Men undersökte iallafall. Fick besked att det var ett tag kvar. Jag kommer ihåg hur fort det gick förra gången och tänkte minsann inte åka tillbaka till Motala!
Så syster och jag gick till Trädgårdsföreningen och käkade lunch, Bakad potatis med lax & räk röra, mumma!



Sen köpte vi massor av tidningar & bara snackade skit ett par timmar. Vid 14 gick vi tillbaka upp till förlossningen och jag blev inskriven. Fick "drop-grej" i handen och de satte kurva på magen. Sen mera väntan, började få lite ont nu. De kom in och frågade om jag vill ha nån bedövning, jag ville bara ha lustgas. Den smakar skit, visste ni det? Verkligen as illa! Men O shit vad det är nice!! Man blir helt yr i kolat. Skön känsla faktist. Det tog bort ganska mkt av det onda. 
Sen fick jag upp och gå lite, väldigt trevligt när man är precis yr i huvudet. Men men vad gör man inte för att bebis ska titta ut?  
Då började det att göra riktigt ont, och jag fick lägga mig ner på sängen. Och de gjorde om sängen till en förlossnings säng. Det kom in en läkare och frågade om krystvärkarna hade börjat, Nej sa jag. Men då kom det en stoooor värk, och sen en till och en till, sen tittar jag upp och ser min syster ansikte fullt med tårar och hon säger;
- Det blev en kille, Sandra....Du fick en kille!
Sen grät vi båda två, och jag fick den där lilla blå-lila-alien-människan på bröstet. Vilken KICK!


Ett par timmar innan.


89 pannor, it the shit! Nu ska födas kotte!


LUSTGAAAAS! Whiee =)


Sen kom han! Alvin ca. 30 sekunder gammal.


Världens underbaraste och stoltaste gudmor/moster. <3


Vackra blommor till mamma & Alvin från pappa


Alicia & Alvin <3

Kärlek till alla som har skickat sms, hälsningar och lämnat presenter, ni är underbara!

Over and out

1 st 3-åring för utförsäljning (har dock bara 1 exemplar)

2009-05-13 @ 13:58:48

Objektbeskrivning;
Blond
Blåögd
Bondbränna
ca. 1 m lång
väger 16 kilo (dock inte speciellt otymplig att bära) (om man inte som den nuvarande ägaren, är gravid)

Kännetecken;
En hjärtformad tatuering på högerhanden
En fjärilsformad tatuering på vänsterarmens tricep (dessa två är dock övergående inom en snart framtid)
Gråter högt och ljugdligt om du råkar säga nej till någonting
Pratar oavbrutet (helst om två vuxna människor i hennes närhet försöker föra ett samtal)

All tänkbar utrutning medföljer. Så som kläder & leksaker. Du bör dock känna till att hon är VÄLDIGT stor i maten. (som en mindre vuxen person)

Pris efter överenskommelse.



(jag orkar bara inte mer idag)




Jaha då smäller det....eller inte?!

2009-05-12 @ 08:53:08
Idag är dagen D. Eller BF som en del väljer att kalla det. Ärligt talat skiter jag i vad det heter. Jag vill ha min bebis idag. Den borde lixom vara färdig bakad nu? Eller? Jo det tror jag nog.

Nupp 2008-10-30



Ultraljud 2008-12-16

Tror inte direkt att nått kommer hända idag. Finns det egentligen nån som föder på sin BF? Jag tror inte att jag känner nån iallafall. Det brukar vara nån dag innan eller nån efter. Den som lever får se i vilket fall.

Har sovit dåligt inatt. Tänkt på lille Mille-bus <3. Skönt att han mår toppen nu. Hoppas han och mamma kan sova lite idag nu!!

Själv ska jag till stan och träffa Mickis (som ringde och överraskade med att hon var nere i Motown) tycker jag var väldigt roligt!

Ha en toppen dag nu och snälla ni håll tummarna för att det sker snart.

Puss och kram 
Over and out! 

Ajaj...Nu räcker det!

2009-05-08 @ 08:15:02
Har haft grym tandvärk i 3 dagar nu. Brukar inte vara den "pippliga" typen, fast nu räcker det faktist. Levde lite på "att det ordnar sig nog" där ett tag. Men efter att jag tryckt i mig ett helt paket Panodil Zapp igår och fortfarande as ont så går det faktist inte längre. Har fått en akut tid idag hos tandis kl 11,40 pip. Ett magiskt klockslag. Kommer säkert kosta skjortan, men men. Vad gör man inte. Måste hitta nån som kan passa min dotter medan jag är där bara. Är förmodligen inte det lättaste. Men idag kommer världens BÄSTA mamma (och barnvakt) hem!! Gud vad jag har saknat henne. Hon har lixom varit borta en vecka bara. Snacka om "Mamma-gris". Får väl ta åt mig av att Jimmy kallar mig det! =)



Imorgon är det lördag också, då kommer fina Malin hem till Sverige. Känns bara bra! Ska hämta henne på tåget. Roligt för Alicia att kolla in tåget. (Och träffa moster, givetvis) =). Hon pratar så mkt och henne.
-Jag vill att Malin ska vara hemma till en mig. 
Haha. Ungen min <3 



Igår shoppa jag lite små grejer till mitt hem. Har en känsla över att jag behöver "boa" lite innan bebisen kommer. Känner igen det från när jag väntade Alicia. Man ville lixom göra sånt som man inte kommer hinna/ha lust att göra på ett tag efter att den lilla/lille kommit ut. Vi pratade namn igår igen. Är överrens nu (med det menas att jag vann). Eller mina förslag hade inte så mycket att tävla emot, eftersom pappan inte hade nått förslag själv (iallafall inte nått som var vettigt!!).
Fast man kan ju hinna ändra sig. Gjorde jag ju med min lilla dotter. 

Nej nu orkar jag inte mer. Ont i tand-jävlen.

Over and out
 

Slänger in lite bilder, mest bara för att visa mitt STORA intresse för att blogga igen =)

2009-05-05 @ 10:20:28

Pappa-mys vid Valborgs elden, 30 April


The family


Gruppkort! =), tyvärr utan Emma som fick ta kortet.



Sen blev det fika, men Coca-Cola & Negerboll


Det hela avslutades med pussar! Hihi


Alicia åker karusell på Godegårdsmarken, 1 Maj


I det fina prinsess tältet hemma hos Mollie, 2 Maj


Mamma's älskling hjälper till att laga mat! <3

Det blev ju inte mera? Det blev på nått märkligt sätt mindre....

2009-05-05 @ 09:22:26
...eller det var väl egentligen inte så märkligt, allt var mest bara jobbigare...ladda upp bilder och klippa & klistra tog forever, orka det! Så jag är tillbaka på Blogg.se. Känns rätt trevligt, ska blogga bättre nu!

Kom på idag att jag gillar Basshunter, ganska så mkt faktist. Det är väl egentligen inget man ska säga högt, men nu har jag gjort det iallfall; JAG GILLART...det gör ni med erkänn..prova att säga det högt för er själv; JAG GILLADE BOTEN ANNA LÅTEN...det klingar fint i örat. ALLA gillade den. Erkänn sa jag!

Jag min idiot gick och trodde bebisen skulle komma förra veckan, BIG MISSTAKE. För det kom lixom ingen. Intalar mig själv att det är så mysigt & gosigt i min mage att den helt enkelt inte vill komma ut? Det blir lite lättare att leva då på något sätt. Hur kan man egentligen längta efter nån man aldrig har träffat? Vi kanske inte gillar varann helt enkelt, jag och bebisen. Alicia gillade inte mig det minsta sitt första dygn i livet, hon skrek...verkligen gallskrek i typ 8 timmar. Jag grät nästan hela den tiden med. Undrade vad jag hade gjort detta lilla barn för fel?! Sen gick det ju över som tur var! Nu har vi haft en och annan ljus stund under hennes 3 år på jorden. Känns ju fint iof. Hon genomgår visst nån "fas" nu (som det så fint heter) Det betyder i all sin enkelhet att hon är pain in the ass! Och jag skiter i om man inte får säga så om sitt eget barn, men det är verkligen sant. Hennes favorit ord framför alla just nu är det trevliga ordet; DÖD. Eller i vissa fall bara; .
Tex; 
Jag; Idag efter dagis kommer Nova hit och leker, kul va? Kan ni äta glass ute i trädgården.
Alicia; Jag vill inte leka med Nova, jag vill att hon ska DÖ.
Jag; ALICIA, så får man inte säga!! Mamma vill inte att du använder det ordet.
Alicia; Men om Nova är DÖD så kan hon ju inte komma hit och leka med mig?
Detta slutar oftast med att hon får gå upp på sitt rum. Hon gråter och kommer ner efter ett tag, säger förlåt och att hon inte ska säga så mera. 
Ett par timmar går, sen samma sak igen. (Inte nödvändigtvis Nova varje gång) hon byter ut namnen. 
Vad ska jag göra?! Hur hanterar man detta? Hon är ju inte dum i huvet, hon märker ju hur starkt man reagerar på det ordet, för henne betyder det ju ingenting, men för mig är det ett inte allt för trevligt ord!

Idag ska skruttan på utflykt med dagis, till Råssnäs. Känns ju sådär i totalt ösregn. Stackars. Ska hämta henne där ute kl. 12.30. Sen till söta Micha för en köpp. Efter det får Alle hjälpa mig greja ihop bebis sängen. och bädda och greja, tror jag hon uppskattar.  

Snart helg igen, bästa helgen på läääänge! Mamma kommer hem från Mallis på fredag och älskade älskade syster kommer hem på lördag, jag och Alicia ska hämta henne vid tåget! <3 Kärlek till min underbara familj.  

Over and out.

RSS 2.0