Duktig!

2008-09-23 @ 18:01:09
Lördags firade vi svärfar Anders som fyllde 61 år, de firades med typ hela Jimpas släkt och en himla massa smörgårtårta *MUMS*.

I söndags vad familjen ute i skogen & plockade svamp, till historien skall tilläggas att varken jag eller Jimmy kan de minsta om just svamp! Men vi drog på oss stövlarna och åkte till Godegård. Sen in i mörka skogen, Alicia tyckte att det var roligt i ungefär 3 minuter, sen började hon gnälla; "mamma det är svåjt att gå här"...."pappa bär mej"...."ja vill inte vara här, jag vill se på Emil-film"...men vi gav oss fanken på att hitta svamp. Och de gjorde vi också! Massor!! Trattkantareller och vanliga, plockade ett par liter....tills Alicia inte orkade gå längre (hon hade lite stora stövlar med). Så vi hoppade in i bilden igen o tänkte att vi åker lite längre så kanske vi hittar mer svamp (vilket vi faktist gjorde på ett annat ställe)...När vi hade åkt ett tag frågade jag Jimmy om han visste vart vi var; "ja då inte så långt från Godegård ska du se", Nehe du visst! Helt plötsligt möttes vi av en skylt "Välkommen till Örebro län". Ahaja nu hade vi visst åkt lite långt, men vi fortsatte mot Askersund för att äta lunch där, de bara skrek i min mage (Och Alicia's med för den delen).
Så mätta o glada vände vi hemåt.
Väl hemma gick ja bort med svamp påsen till mammas moster Vivvi, hon som är lite av en svamp expert fick kolla alla svampar så vi inte hade ihjäl oss. Men de var lugnt, bara ätliga =)

Sen jobba måndags, var typ helt dött!! Och ganska tråkigt!! Ja brukar inte tycka att det är tråkigt på jobbet, men ja gick typ bara och väntade ut tiden kändes det som. Sofie och Annelie gick hem tidigt, TRIST!

Men idag tisdag, är jag ledig, har varit en lugn dag, Alicia sov hos mamma igår, så hon o mormor kunde få mysa lite nu när mamma äntligen kommit hem från Turkiet. Sov lääänge idag, sen åkte jag och ombesiktigade bilen ( nu gick skiten igenom iallfall). Fick åka förbi svärfar o byta en lampa först.

Imorgon blir de jobbet igen, men bara en kortis, sen blir de fika på stan och en sväng till lekparken men Marie & Emilia (Thez om du läser detta får du jätte gärna följa med) Vi ska ses på Ströget 15,30. Smsar dig sen =).

Ha de bra alla gullisar där ute!

Over and out



Har inte skrivit på evigheter, det finns vissa anledningar, men nu blickar jag framåt ---->

2008-09-18 @ 11:39:31
Varför har man facebook? Det är mest bara jobbigt, iallfall för mig...Ska lägga ner den skiten, inget i världen är värt att hänga där för....

Shit är en sån jävla drama queen!! Blir sjukt trött på mig själv ibland, tillbaka till det där om man hade kunnat dumpa sig själv, då hade jag varit RÅ-DUMPAD för läääänge sedan.
 Jag ska börja annonsera;
Hej jag heter Sandra är 24 år, behöver hjälp med de mesta i min vardag, laga mat är ja duktig på så de slipper du, men annars, ta fram kläder på morgonen, och leda mig till duschen, kanske tvätta håret på mig, jo de vore skönt om man slapp själv. Klä på mig klarar ja sen, bara nån annan valt vad ja ska ha. Sen kommer de till DITT allra störta ansvar, att sitta på min axel o skrika i mitt öra allternativt slå mig hårt i huvet! För ibland säger ja saker o gör saker ( och precis sekunder efter att jag sagt det och ibland samtidigt som min mun säger nått skriker mig hjärna; HÅLL KÄFTEN!!!, men då är det allt som oftast redan försent.....grodan är ute eller ja e redan bortgjord.
Så snälla inkom med din ansökan snarast, platsen är INTE tillsatt!

Phuuu, hoppas nån söker, man får gärna inte väga för mkt heller kanske nått kilo eller två, annars kommer ja få grymt ont i axeln.

Idag kommer mamma hem från Turkiet efter 2 veckor, skönt. Det är alltid härligt att ha mammsen hemma. Och så åker Emma & Johan till NY idag, fan vad kul, har beställt en "I Love NY" t-shirt! Grymt fina, kostar typ en dollar, de e fan nästan gratis.

Malin har flyttat till Norge, det gör ont i hjärtat varje gång jag tänker på det. Vi är close, ja o min lillasyster....Älskar henne mer än de flesta andra. Känns jobbigt, men det är så klart kul för henne att utvecklas o så =). Hon e duktig där borta med, kommer att bli biträdande butiks chef, de ni! Så stolt e jag.

Alicia är sjuk mest hela tiden....så himla trist, har varit hemma från jobbet en del denna vecka, hatar att vara hemma, jag älskar mitt jobb! Snart kommer man får vara hemma länge....känns fortfarande galet!!

Annars rullar allt på i min galna värld, önskar bara att man hade lite mera tid, men ja vet inte vart fan den tar vägen?! Alltid nått att göra, vill helts av allt vara ligga på soffan just nu, eller i sängen, varje gång jag vaknas känns det som jag har sovit högst 2 minuter (hur kan det vara så?).

Var på Busfabriken http://www.busfabriken.se/ i lördags, med Pernilla, Annelie och Felix o Albin, Vevve, Adde och Lucas, och så min lilla prinsessa förstås =). Hade grymt kul, Alicia var dock inte helt frisk så hon var lite trötter, men de hindrade henne inte från att hoppa studsmatta, klättra i klätterställning och bada bollhav =), vilket jäkla ställe alltså, helt sjuk idé. Men så himla roligt. 

RSS 2.0