Datorhaveri & Sexparty...some week i'v hade...

2008-10-28 @ 08:41:57
Ja du det började med att Jimmy ringde;

J - Du datorn är helt död
S - Vadå död?
J - Ja den är helt död, det händer inget när man trycker på "on"?
S - Har du kollat att sladden är i?
J - Är du dum i huvet eller? Klart jag har. Kom hem och fixa det här nu.
S - Jag kan inte komma nu, kommer om en timma typ.
J - Ok, då fixar jag det själv.
S - NEJ, SNÄLLA RÖR INGET!! Jag kommer så fort jag kan.
J - Mmm, hejdå.
S - Hejdå

Varpå jag kommer hem och datorn är i typ 500 bitar....Vi åker till Elgiganten och köper en ny dator för 6500 kr. Sitter halva dan och lägger in alla program och allt skit igen. Mange lyckas rädda våra kort på Alicia iallfall. Men alla filmer o skit är väck!

I lördags var vi hos Anna-Karin på SEXPARTY!!! Var jätte roligt! Massor med roligt folk! Men den som hade själva grejerna (Tove tror ja hon hette) var lite torr, hihi.
Det måste fan vara lite drag i en sådan person! Beställde en rolig grej, men de är en hemlis, haha.
Annars var de jätte trevligt, så skönt att bara sitta och mysa och snacka vi flickor, finns inget bra uteställe i Motala att bara sitta på (Skulle inte få för mig att betala 80 kr för att komma in på Hugo) och Harry's kan man ju inte prata på (för hög musik). Varför finns det inget bra ställe att hänga på här?!

Sen i förrgår fick jag ett ryck här hemma och åkte och köpte färg, sen målade jag om lite hemma (matrummet), det blev en Stockholms-vit vägg och en stengrå vägg. (Alltså egentligen hade jag nog inte behövt måla, gillade det oranga skarpt)
*host* *host*.
Höll på igår med och en vägg till blev stengrå + att jag rev tapeter på de andra två kvarvarande väggarna. Nu börjar det fasiken lika nått!
                                    



Så dax att göra sig iordning för jobbet, Ha de bra alla sötisar!

Over and out




Carro gumman, jag tänker massor på dig, ring om jag kan göra nått, minsta lilla. Puss och kram till dig! <3


Ljugbluffing! Älskar när gotlänningar hittar på egna ord!

2008-10-24 @ 09:22:14
Äer du döjv? Vilken jävla Majlin? Jävla ljug fitta, du äer jue sluut i huve!!

Ärligt talat VILKEN IDIOT!!

2008-10-24 @ 09:10:16

Lita in på nån som kan blöda 1 vecka utan att dö.....

2008-10-23 @ 22:13:42
Hur orkar folk?! Varför är det bara tjejer som ställer till allting jämt? Killar verkar ha de så jävla mkt lättare, eller?
De kan bara ses, över en öl, snacka om brudar och fotboll eller vad fan de nu pratar om...Men inte tjejer, nehe nej...Vi ska alltid trycka ner varann, snacka skit och gå bakom ryggen. Varför kan inte vi vara som killar och ge varann en dunk i ryggen istället, och säga "Fan va du e bra"!
Nej de går inte minsann.
Falskhet=tjejer, och jag säger inte att jag själv är bättre, men ja håller iallafall på att lära mig, men gud vet att jag förmodligen är den största drama queen i hela Motala, jo det är sant, om allt är lugnt, då måste ja genast storma in och skapa lite drama!! VARFÖR ÄR DET SÅ??!! 
Det är inte så att det har hänt nått speciellt, bara funderar lite....

Sen vill ja bara tala om att det är olagligt att ta andras bilder på internet utan att fråga om lov!
i  §15 av fotografilagen står det: 
 
Rätten till fotografisk bild gäller, där ej annat följer av vad i andra och tredje styckena sägs, intill utgången av tjugufemte året efter det år, då bilden framställdes.
För fotografisk bild, som äger konstnärligt eller vetenskapligt värde, gäller rätten intill utgången av femtionde året efter det år, då fotografen avled.
Har bild, som avses i andra stycket, offentliggjorts utan att fotografen blivit angiven med sitt namn eller med sin allmänt kända signatur, gäller rätten intill utgången av femtionde året efter det år, då bilden offentliggjordes. Blir fotografen inom nämnda tid angiven såsom i 3 § sägs eller visas att han avlidit innan bilden offentliggjordes, gäller vad i andra stycket stadgas. (I den hänvisade §3 stod det: Såsom fotograf anses, där ej annat visas, den vars namn, firma eller allmänt kända signatur på sedvanligt sätt utsättes på exemplar av bilden eller angives då denna visas offentligt.)
Tänk på det!




(och JA, man får låna Copyright loggan precis hur mkt man vill)

Nej nu ska jag gå ner och mysa i soffan och kolla på Fringe

Over and out


kärlek

2008-10-18 @ 09:22:12


En vecka av kaos....

2008-10-17 @ 09:46:41
Jag tror att Alicia kan vara döv, eller iallfall ha selectiv hörsel (hon hör nämligen inte nått jag säger).
Jag fattar det inte?! I onsdag's morse trodde jag ärligt talat att jag skulle få spelet på barnet; Det började med att jag hade duschat och gick upp till övervåningen för att föna mitt hår, tittar till Alicia som sitter i vardagsrummet och kollar på nya favvo filmen Lejonkungen. Efter ca 5 minuter var jag klar och skulle gå ner o kolla vad hon gjorde + sätta på henne lite kläder och göra iordning henne för dagis, då satt hon fortfarande i soffan, men runt henne låg det högar av hushållspapper, jag tittade inte så noga först utan undrade mest hur hon fått tag i pappret, kommer ut i köket o ser HELVETET!!!! Det ligger diskmedel (Yes, ja visst fan är det drygt det jävla medlet!!!!)  över halva klinkers golvet i köket, över hela diskbänken, fönstet, spisen och stolen som hon hade släpat fram. Mitt i all den här gula kleten sitter kanske
20-30 tussar av hushållspappet kladd utsmetat....vänder mig om på väg till vardagsrummet för att fråga henne vad fan det är frågan om??! När jag kommer fram till soffan ser jag mer hushållspapper, mer diskmedel och MASSOR MASSOR smulor, undrar vartifrån smulorna kommer och ser ett sönder trampat paket med "bokstavskex" från Brago, det var hur mkt smulor som helst! Tittar till på klockan och ser att ja måste åka till jobbet om 10 minuter.
Så arg som jag blev har jag nog aldrig varit i hela mitt liv tror jag. Vänder mig mot Alicia och skriker; GÅ UPP PÅ RUMMET OM LIVET ÄR DIG KÄRT!!!!! Hon går upp mot sitt rum och jag känner hur jag börjar gråta för att jag är så jävla arg! Men det var ju inte annat att göra än att försöka torka upp skiten, fram med dammsugaren och disktrasan, torka, dammsuga, torka, dammsuga...hör små steg i trappan och Alicia kommer ner igen, tittar på mig och frågar lite lungt "gör du ting"? Jag fick behärska mig, men tänkte för mig själv SKIT I DET DU! När jag hade fått upp det värsta var det bara att springa som en gnu och försöka få ordning på henne och mig själv så vi kom iväg till dagis och jobb....

Livet som mamma är alltid en fest! 
 
Kommer iallfall iväg till jobbet, där det blir en dag FULL av kaos (kan tyvärr inte säga mer).
Men vi fick iallfall VG på lyftet från regionskontoret, så vi flickor (Ronney & Peter lediga) fick tårta!! Whiee, det var väl i princip den enda ljuspunkten på denna dag.


 Gårdagen var mer lugn, Christoffer från region var nere och vi käkade lunch ihop, han är bra trevlig den där killen, jobbade till stängning med Ronney, var sjukt lite folk, det var iallfall bra på det sättet att man fick en massa andra saker gjorde som omhängningar och de sista på rean som startade igår. KOM OCH KÖP!!
Jag vann merförsäljningstävlingen i onsdags och fick 1 kg godis i vinst HAHA, grattis till mig (tycker nog dock inte tandläkaren).
Vann även torsdagen's merförsäljningstävling och fick en lunch på "Med eller utan", grattis igen, fan vad jag är bra (Shit vad jag är självgod) Ähh de bjuder jag på, hihi.


Ska jobba idag med, men bara en kortis 15-18,45. Ganska skönt för jag är himla trött.
Så nu blir det en promenad till Fålehagen med Alicia och kanske en sväng för att hälsa på gammelmormor på åldersdomshemmet.

Over and out


I'm Fucking Ben Affleck

2008-10-17 @ 09:19:00

Malin....jag saknar dig....

2008-10-13 @ 09:12:45
Jag visste att det skulle bli jobbigt när du flyttade....Men kanske inte att jag skulle sakna dig så....allt vi brukade göra ihop det gör jag nu ensam (ja, eller med Alle så klart)....Saknar alla små skitsaker, som att bara åka och handla ihop eller sitta i soffan o glo på tv med dig...Du är min allra bästa vän och den enda jag kan lita på till 100%, du betyder allt för mig...Älskar dig mer än du tror....Puss o kram Storasyster 

Over and out <3


Slänger in några kort på Alle så du har nått att titta på älskling =)


Alicia, 5 dagar



Alicia, 7 månader



Alicia och älskade moster



Alle i Busfabriken =)


...Björn...<3

2008-10-10 @ 09:29:22
Beställde Björn's kommande DVD igår från www.cdon.com/ .....(släpps 3 december)....han äger fullständigt.....

finns inget att tillägga...http://www.youtube.com/watch?v=izerTLgWfNM&NR=1

Asså Björn Gustavsson IS THA SHIT!!! <3

2008-10-09 @ 09:58:26
Så himla roligt, de går typ inte att beskriva (men ja ska göra mitt bästa) =).
Sofie kom o hämtade mig vid 11,30, åkte ner till stan för att hämta en smått irriterad Carro (hade en MASSA strul med sin nya mobil). Sen var de bara att dra till Norrköping, på vägen pratade vi om showen o stämningen blev på topp! =)
Väl inne i Norrköping försökte vi hitta parkering (det var inte lätt) Men vi hittade iallfall tillslut något suspekt parkeringhus o jag försäkrade flickorna om att de skulle vara jätte bra (men va fan visste jag) haha.
Vi drog upp till centrum o började gå lite i affärerna, hittade en snygg grön sjal på New Yorker och Sofie & Carro hittade varsin snygg väska. Gick runt ett bra tag där inne (så länge att ja hann o ändra mig om sjalen) haha. Kanske var bra det, hade nämligen bestämt att jag inte skulle vara den som handlade mest denna gången.
Efter lite shopping blev vi ju såklart hungriga o gick till "4 kök" för att äta, beställde A' la Carte,Black & White *jammi*.
När vi hade käkat blev det mera affärer, Sofie hittade ett par as snygga bruna stövlar på Belle, jag provade ett par svarta höga som gick över knät, skitsnygga men jag fick ta mig i kragen o ställa tillbaka den på hyllan /Cry....
Sen gick vi till Linden, Skopunkten o Sofie köpte mer skor (säg inget till Daniel) hihi. Carro ville klaga på hennes skor till expediten o bad att få reklamera, men fick kalla handen, så jävla otrevlig expedit!! & vi borde fan veta som alla 3 jobbar i affär (jag o Sofie på H&M och Carro på JC). Jävla dumma brud rent ut sagt!!
Men efter det kände vi att vi behövde Sveriges goooodaste kaffe, så vi drog till mitt favvo fik Coffehouse By George, sipprade i oss varsin cocos-latte *mums*.
Efter kaffet gick vi till H&M o kollade om de hade nått snygg på Divided Black (vilkn de givetvis hade) hittade två klänningar, som ja köpte. Sofie & Carro köpte några bas-tröjor var, sånt som alltid går åt lixom.

Sen bestämde vi iallfall att vi skulle gå tillbaka till bilen o lämna  våra påsar (blev jobbigt att släpa på). På vägen till bilen var vi tvungna att passera Scandia Teatern där Showen skulle vara, vi gick väl förbi runt 16,30, och det var redan massa kö!! Så vi bestämde att jag skulle ställa mig i kön & de andra skulle lämna grejerna. Och gissa vem de träffar på väg till bil jäveln???!!!! BJÖRN!!!! Fy fan vilken osis! (behöver jag tillägga att jag blev avis?)
Aja skitsamma, skulle ändå få se han live om en knapp timma =). 
Väl inne på teatern fick vi guldplatserna! 3 raden från scenen, precis i mitten! *Whiee*. Sen var de bara o vänta,
Stephen Simmons var DJ och spelade så himla bra musik, ända till showen startade.

Sen drog det igång, OMG...så himla roligt! Började me Özz, jag brukar inte gilla han något vidare så därför var mina föväntningar ganska låga, men han var verkligen jätte rolig. Sen Måns Möller (som förövrigt inte har någon överläpp över huvudtaget) HAHA. Han var me jätte kul. Sen om Soran (lite mindre rolig)...Och sist men absolut inte minst, kvällens höjdpunkt!! Björn =)....ja du vad ska man säga han är bara så sjukt rolig! Jag har helt ärligt inte skrattat så mycket någonsin, tänk dig själv att skratta rakt ut i en halvtimma, man får fan ont i magen, ryggen o käkarna HAHA. 

Måns strippar
Haha han försöker själa lite uppmärksamhet från alla som kollar in Björn =)     


Sötkaka nr .1



Asså, finns inga ord......<3



Alla 4 efter showen (ja eller 5 med Simmon's)


Sen åkte vi hem, tröööötta och ont överallt =)...men ett minne för livet. Tack för att ni delade det med min tjejer =)

Over and out, med kärlek <3

Motala Express

2008-10-03 @ 09:57:09
Så är detta årets "firma fest" avklarad =). I år tog iallfall H&M sitt ansvar och deltog, haha.
Sofie och jag jobbade till stängning i onsdags (kl 18,45). Sen kom Annelie och Karin till oss vid 19, poppade popcorn o väntade på att vi skulle möta upp de andra. Var runt 70 pers som deltog, och de hade anordnat de bra tycker jag!
Vi visste inte vad som väntade när vi mötte upp alla de andra utanför Lindex vid 19 tiden, för en liten fördrink och lite mingel (och NEJ, ja drack givetvis ingen alkohol =)..) Sen var de gemensam avfärd mot hamen och ombordstigning på "Vätterns fånge", Motala Express.
Väl där var det ett litet contryband som spelade musik (PÅ TOK FÖR HÖGT!!) Gick fan inte höra vad man tänkte ens en gång. Men god mat o trevligt sällskap gjorde kvällen lyckad, båten lutade dock ganska mkt och Annelie var inte långt ifrån att få sitt vinglas i knät =).
De flesta blev lite på örat, haha inte minst Sivvan och vaktmästarn HAHA!! (historien förtäljer dock inte om de tu gick hem tillsammans). Lasse på Bio bytte kläder med en tjej från Lindex och till allas stora förvåning slutade det med att han struttade runt resterande kvällen med bar bringa...hihi....Men de slutade iallfall ganska lugnt, jag som hade bilen körde hem flickorna, var o en tills sig (det fanns ju en morgondag också) =)

Men nog om det. Igår ringde Sofie o berättade att hon hade beställt biljettter tills nästa onsdag http://www.beyan.net/nyheter-artikel.aspx?id=416 *whiee*, så de blir hon, jag, Carro och kanske Erika (finns en plats kvar om nån vill)....Ska bli mysigt, åka till Norrköping äta nått gott o sen skratta ett par timmar (förhoppningsvis)....Men om de inte är roligt kan iallfall Sofie o jag skatta oss lyckliga åt att vila ögonen på sötkakan-Björn Gustavsson ett par timmar =)

Igår kom Karin med de super bra förslaget om att vi kunde gå o se Henrik Schyffert för pengarna vi vann i den interna H&M tävlingen, han skulle visst uppträda på Konsert & Kongress i Linköping i början av November. Hoppas nu att alla kan komma överens om att de blir just den grejen. A eller skitsamma vilket förresten bara ja får äta sushi i Linköping innan så e jag glad =). Men Ronney (min chef) ville hellre se Ulf Lundell. (då tar ja livet av mig, ja lovar). Det är säkert, ja dör hellre, såg en konsert me honom på Hultsfred 2001, de var ingen dans på rosor kan ja lova (iof var jag nog inte helt nykter så), men de ända jag minns var en massa gamla galna klimakterie-kossor i övre medelåldern som köpt en dags biljett till Hultan för att se just Ulf, De skrek o tjöt och ALLA luktade billig parfym o SVETT!! Det blev som en jävla dimma över hela festivalen....över allt luktade det illa! (eller mer illa en man hade vant sig vid efter 4 dagar i tält). Som den jävla lukten man känner i stan ibland när det är nån form av tattar-marknad!! Med brända mandlar och sunkiga friterade munkar, nej fy fan.

Varför har folk så svårt med person hygien??! Jag som jobbar i butik hamnar ju relativt nära (ca 70-80 cm mellan mig o personen på andra sidan disken), då får man stå ut me mycket kan ja lova er. Men ärligt talat, duschar inte folk varje dag? En del som handlar utan mig har nog varken sett vatten eller tvål. Känner man inte det själv? När man luktar illa??!

Shit vilket bitter-fitta inlägg det blev på slutet, haha.....

Over and out <3

RSS 2.0