Tisdag

2009-09-29 @ 11:21:42

Idol igår var sådär om jag ska vara ärlig. Sådär. Tänker inte prata om det mer.

Ulf Larsson dog inatt. Han blev 53 år. Kommer ni ihåg honom. Kan ju inte direkt påstå att jag tillhör generationen som växte upp med honom. Kan egentligen bara komma på 1 enda program där han medverkat. Söndagsöppet. Tillsammans med Kristine Kaspersen. Kommer ni ihåg det? Det gör jag knappt.

Bloggar och kollar på Cheaters på Tv400 precis just nu. Har ni sett det? Vilket skit program. Ändå försöker jag att slå om vid 10 tiden varje dag för att jag inte ska missa det. En del tv program är så för mig. Jag gillar dem inte riktigt, fast jag har ingen direkt lust att missa dem heller. Typ Cheaters. Eller "Are you smarter then a fifth grader?". Eller Rachael Ray. Eller Montell Willians Show. Eller Knight Rider. Listan kan göras hur lång som helst. Som min pappa sa när jag var liten "Akta så att inte ögonen blir fyrkantiga av allt tv tittande". Kan tala om för honom att han ljög! Mina ögon är inte det minsta fyrkantiga. Och jag, om nån har kollat på EXTREMT mycket tv. Alltså hur många timmar som helst. Det är nästan det första jag gör när jag kommer hem. Tar av mig skorna, klär av barnen och går in och sätter på tvn. Varför är det så? Alicia går ändå oftast upp på sitt rum och hämtar barbie och lekar med. Jag plockar iordning och lagar mat. Ändå står den där och går hela tiden...märkligt.

Dagen idag blir nog lugn. Städa hemma. Pomenad med Alicia så hon får cykla.

Fikan blev inställd. Stackars Mille-bus har 40 graders feber! Stackars! Krya på sig!

Bilden visar en PIGG & GLAD Mille-Bus :)


Alicia i Blåbärsskogen


Hälsar på Jenny & Josefina i Linköping. På bilden Josefina & Sokkis.


Är osams igen...

2009-09-27 @ 10:03:42
...med försäkringskassan. Skulle inte pissa på huset ens om det stod i lågor!

Jag försöker knäcka koden

Just nu sitter jag inne på försäkringskassans hemsida och försöker begära föräldrapenning. Huha!

Att begära föräldrapenning är lite som att försöka knäcka Da Vinci koden.

Motherfekking hard!

Varför är alla som jobbar där tvungna att vara precis jävla utvecklingstörda??

(Eller som Micke sa till Frida i "Skilda Världar" -98 - "Har du taskig uppfattningsförmåga"?)
Åhh vad jag älskade den kommentaren minns jag. Tyckte det var så rått, så hårt, så kallt!

Herre gud, hur löjlig var jag då?

 

Irriterad blir jag!

2009-09-26 @ 08:53:53

Så himla dåligt alltså...Gillade verkligen Joy. Och Carolina med ioförsig. Bättre är tex Nicole. Hon är precis kass, ser ni inte det? (frågan är ställd till Juryn).
Larvigt att TV4 måste "tjuvstarta" med röstning redan i slutaudition. Det hör väl iallafall till fredagsfinalerna? Calle vs. Piotr. Vem vill ni se i finalen? Hmm tror på Piotr. Gillar hans stil. Men iallafall töntigt av Tv4. Mjölka svenska folket på lite mer pengar. Era snikna jävlar!

Har haft en sk. intressant natt. Alvin somnade 16.30. Tänkte, han sover nog bara någon timma. Men han sov till 23.30. Fick välling och sedan sov han till 03.15. Då hade han väl tekniskt sett "sovit färdigt" (det hade inte JAG)!!
Tog iallfall upp honom och gick ner till vardagsrummet. Slog på tvn. Super bra utbud. INTE. Några trevliga exempel på vad jag zappade mellan följer;
Hemsökt Hus - Tv4 Plus (Helt enkelt ett skit program och spöken/andar)
Född Igår - SVT1 (Broadway Musikal från 1950)
Star Trek 3 - TV4 (Science fiction från -94)
Xena-krigarprinsessan - TV6 (Onödigt med info) 
Montell Williams Show - TV3 (En av de sämsta tálkshowerna genom tiderna) På riktigt.
Där har ni det. Min TV natt.
06.15 gick vi och la oss igen. Alvin och jag. 06.30 ringde Jimmy's väckarklocka. Vaknade vi igen. Trevligt.
07.00 vaknade Alicia. Tjatade i mitt öra om Pippi Långstrump.
Godmorgon världen. God-jävla-morgon.


Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig...

2009-09-18 @ 09:33:53
...men det får lixom gå ändå!

Spotify kan vara nått av det bästa som "de" har kommit på...Men "de" vet jag inte riktigt vilka jag menar...Det är ju mest bara nått man säger. Blir roligare/lättare att blogga med bra musik i lurarna. Ja, jag måste använda lurar hemma. Alicia får absolut inte bli störd på morgon, då den är vigd åt Svambob fyrkant, Avatar & Djungel George. Kul. Sådär va. Men vad gör man.
Imorse höll vi på att bli ett barn mindre då Alicia gjorde sig redo att flytta hem till mojmoj. Ringde kära mojmoj och berättade att -"Mamma bara bjåkar med mig". "Får jag flytta hos dej"?
Varpå mojmoj förklarade at då kommer du nog att sakna mamma. Alicia's svar på det var bara "Hejdå mojmoj".
(Tur att de små bryten är rätt övergående). Och just nu är hon uppe i lek med Barbie. Så nu har hon nog lagt flyttplanen på hyllan (iallafall ett tag).

Har ni sett Svenska Hollywood fruar? Jag vet typ alla har bloggat om det, men det är nästintill omöjligt att låta bli...jag säger bara ANNA ANKA...Hur tänker hon? På riktigt. Det är en fråga alltså. Gör hon det överhuvudtaget? Tänker alltså. En del människor som flyttar overseas kan man lätt garva åt när det "glömmer" bort svenskan efter 5 minuter, men detta är i en klass för sig.
Ta tex detta ord i din mun---> BROSKNARKOMAN. Säg det högt för dig själv...brosknarkoman. är det ett ord? I Anna Anka's värld är det tydligen det. Hon utrycker sin kärlek till brosket. ALLA andra, ja jag vill faktist påstå det - Att ALLA andra tycker brosk är nått äckligt, sunkigt och avskyvärt. När jag äter kyckling och biter i brosk får jag kväljningar, är inte det mer normalt så säg?
Men låt kvinnan sitta i sitt lyxhus och och tugga brosk med sitt stela botox face. Jag ska aldrig ta upp det mer (kanske). Har ni nu av nån händelse inte sett programet går det bra att göra det på www.tv3.se/play


copyright Aftonbladet.se

I övrigt har jag bara en hälsning till Idol juryn. Ni är jätte söta och jättebra. Men om ni kör med det där barnsliga tricket där ni säger att folk inte är bra fast ni egentligen tycker det SÅ ZAPPAR JAG! Börjar bli liiite uttjatat.
-Tycker inte du var speciellt bra...-Tycker du var SKIT bra....Whieee....Gud vilket roligt skämt...600 gånger i varje avsnitt...verkligen.


Shit det var länge sedan...

2009-09-14 @ 12:36:42
...tänkte skita i bloggen faktist. Men kom på att det kan vara ganska skönt att skriva av sig ibland.

Just nu är jag sjuk. Jäkla tjat om svinis. Men det tror jag inte det är, för jag börjar bli bättre nu. Och svinis håller väl i sig mer än 3 dar va?

Allt annat har varit lite upp & ner, precis som jag antar att det är för alla. Dock är det på väg upp atm. Känns skönt.

Känner så mycket tacksamhet och kärlek till de som betyder mest för mig. Tänker inte göra nån lista. Ni vet vilka ni är. Det är när man mår som mest dåligt själv som ens sanna vänner visar sig. De som kommer att finnas kvar där, vad som än händer. Jag har många sådana människor omkring mig. Det är tur det.

Pappa har varit hos Malin i Oslo och hjälpt henne med flytten. Nu är mamma på besök där med. Hoppas att de verkligen myser med varann nu (önskar jag kunde varit där med). Åker över till Oslo efter Jul & Nyår. Just nu känns det som en evighet tills dess. Men tiden brukar ju gå rätt fort. Det har man ju blivit varse sedan man fick barn. En klysha men ack så sant!

Uppskattar de små samtalen man får ibland. Tex när Malin ringer bara för att höra hur barnen mår. Hon måste komma hem snart så vi kan döpa lill pojken. (Helst innan han väger 15 kg)..Haha..annars kommer hon väl aldrig orka hålla honom =). Detta dop kommer bli mindre iallfall, betydligt! Man hade lite mera "ork" när det var första barnen. Ändå vill jag inte göra allt halvdant bara för att Alvin är nummer två. Hoppas han inte komma känna så?! Tack för att ni bryr er, jag älskar er.

RSS 2.0