Fast helt ärligt....

2009-11-12 @ 11:04:22
Om det är de här människorna som småtjejer ser upp till i dagens samhälle så måste vi göra någonting åt det och det är NU!! För helt ärligt, även om det är en "spelad" roll från deras sida så hjälper det faktist inte alla dessa tjejer/killar därute i vårat avlånga land som tror att det här är sättet att vara på. Några trevliga exempel på vilka jag pratar om; *Kissie*- Tjejen som anser sig vara Sveriges STÖRSTA bloggerska och som nu uppenbarligen drivit två tjejer till SJÄLVMORD, som även tycker att om man sätter sig ner och får ETT veck på magen så kan man lika gärna ta livet av sig. Är man fet är man oduglig. *Amandavardet* Kommentar helt klart överflödigt. Men man kan helt klart säga att denna flicka inte kommer få några studieskulder NÅGONSIN. *Paow* Paulina Danielsson driver även hon en av Sveriges största bloggar. Hon skriver om sitt vardagsliv, hur hon doppar huvudet i "foundationhinken" varje morgon och om hur lyckad hon själv anser sig vara. *Dessie* Dessirée kan möjligtvis vara den mest självsäkra bloggerskan i Sverige. Hennes blogg är lite utav ett långt hyllningstal till sig själv och hon berättar gärna alla smaskigheter som finns om hennes privatliv. Detta är bara några av dem...finns uppenbarligen hur många som helst. Jag tycker personligen att det ska bli skönt att lämna över Sverige på dessa trygga, självständiga och underbara små människor.

Kommentarer
Postat av: stine - pokerfru & mamma till Wiggo

ja har inga ord.. detta får inte bli unga tjejers förebilder :/

/Stine

2009-11-15 @ 17:58:48     URL: http://pokerfrugan.blogg.se/
Postat av: Cecilia

Tja Sandra! Hamnade på din blogg och var tvungen att kolla alla tjejernas videor. Vad jag skrattade, speciellt åt amandavardet seriöst, hur kan man prata så?!



Haha, ja, vad är det med blonderat hår med utväxt som det konstant dras i och den där smått läskiga läppstift färgen som flera av dem har egentligen?!



Ja, det gjorde ju min dag iallafall, men förstår inte hur det här idealet har kunnat växa fram för det är ju smått pinsamt!



Tur att det finns några som genomskådar det iallafall, ha det så bra!!



2009-11-23 @ 16:32:24     URL: http://ceciliadanell.blogg.se/
Postat av: Åsa

men jisses !! man undrar ju nästan om det är påhittat , men det sorgliga är ju att det inte är det.. stackar tjejer som växer upp med dessa brudar som ideal . Annat när en annan var liten och hade mysbyxor till skolan :-) kram

2009-12-11 @ 15:28:43     URL: http://mingullunge.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:


E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

        Kom ihåg mig?
RSS 2.0